Актьорът влиза в ролята на господин Андреев в операта Баща

...
Актьорът влиза в ролята на господин Андреев в операта Баща
Коментари Харесай

Калин Врачански мечтае да е като Коста Цонев

Актьорът влиза в ролята на господин Андреев в операта „ Баща ми бояджията “

„ Не мога да се доближа до Коста Цонев . Той е популярен артист. Надявам се след време и аз да съм на неговата висота “. Това призна Калин Врачански . Актьорът ще влезе в ново амплоа. Един от най-обичаните филми „ Баща ми бояджията “ слиза от екрана и влиза в операта, написа България през днешния ден . Премиерата е на 8 май, а основната роля е поверена на Врачански. Той ще изиграе господин Андреев - незает преподавател и татко на шест деца.

Във кино лентата от далечната 1972 година тя е изиграна точно от починалия към този момент Коста Цонев. В новия театър, който е едно към едно като безконечния филм, взе участие и Славчо Пеев . Актьорът е единственият, който играе и в лентата.

„ Голямо предизвикателство е за мен. Това ще е дебютът ми в основната роля в мюзикъл - сподели Врачански. Обадиха ми се есента. Много се зарадвах. Спомням си кино лентата. Дълго умувах дали да приема, тъй като не мога да пея професионално. Колегите доста ми оказват помощ всеки ден. Хлапетата, които играят децата ми, са неповторими. Трябва да съм добър сътрудник на сцената, с цел да се доближа до тяхното равнище “, добави с усмивка на устата Врачански.   

В спектакъла роля е имала и Татяна Лолова . За страдание, огромната актриса напусна този свят.

„ Таня Лолова искаше доста да взе участие - сподели шефът на Софийската опера и балет акад. Пламен Карталов. „ Заради нея разширихме малко ролята й. Не сме я за6равили. Ще я почетем. Ще изнесем портрет с лика й, до момента в който тя трябваше да излезе на сцената ", показа още Карталов и до- бави:

„ Това е най-подходящата творба за нова опера. Идеята е моя. Искаме да вдъхнем оптимизъм на хората с този театър ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР