Актьорът Владимир Карамазов обяви важно решение, свързано с кариерата си

...
Актьорът Владимир Карамазов обяви важно решение, свързано с кариерата си
Коментари Харесай

Владо Карамазов обяви: Случват се прекрасни неща и аз най-сетне се реших на промяна

Актьорът Владимир Карамазов разгласи значимо решение, обвързвано с кариерата си във фейсбук. 

Ето какво споделя той:

" След съвсем 15 години като артист на свободна процедура и след дълго обсъждане към този момент мога да кажа, че още веднъж съм част от щатната натрупа на Народен спектакъл „ Иван Вазов “. През последните години получих много оферти от шефовете, само че не ги одобрих, тъй като не виждах да има забавна креативна посока както за актьорите, по този начин и за феновете. Сега в театъра в действителност се случват неща, които за един артист са повече от прелестни. И желая да бъда част от тях.

Не съм мислил, че международни режисьори като Деклан Донелан, Тимофей Кулябин, Йерней Лоренци, Джон Малкович, Оскарас Коршуновас ще слагат на сцената на Националния спектакъл. С някои от тях към този момент се видяхме и разговаряхме. Защото в Народен спектакъл „ Иван Вазов “ има място и за международен спектакъл. А и Народният спектакъл би трябвало да демонстрира своите спектакли на света.

Никога не съм усещал такова отваряне на театъра към света и имам вяра, че предстоят доста хубави неща ", пише Карамазов на страницата си, представен от Стандарт.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР