Актьорът Веселин Плачков надигна завесата за новата роля, в която

...
Актьорът Веселин Плачков надигна завесата за новата роля, в която
Коментари Харесай

Веселин Плачков: Аз съм лош, отвратително лош

Актьорът Веселин Плачков надигна завесата за новата роля, в която влиза в идния български сериал „ Пътят на достойнството “, който потегля от септември по Нова тв.

„ Аз съм неприятен, доста неприятен “, прям бе той в изявление за малкия екран, като добави „ аз съм антитеза на героя на Ивайло (б.а. Захариев) “. От диалога стана ясно, че двамата със Захариев ще пресекат орисите си в поредицата и ще заплетат независима сюжетна нишка, която да се вплете в главната линия – живота на основната героиня, поверена на Силвия Петкова.

„ Моят воин е предприемач, който се пробва да резервира остаряла София и да работи по „ правилата”, коментира някогашното положително ченге от „ Под прикритие “. Той е татко и на две деца в сериала, като към огромната му тинейджърка също ще се завърти история. С усмивка артистът признава, че се усеща подобен и за децата артисти на снимачната площадка, които се постанова понякога да отделя от телефоните, с цел да снимат сцена.

„ Нищо не е еднопластово в този сериал, нищо не е черно или бяло. Всеки воин си има своите причини. В сивото са забавните неща, в нюансите. Мащабът на продукцията разрешава да покажеш всички гледни точки, да ги изведеш до край като сюжетна линия. Зрителят има време да разбере по какъв начин се асоциира с дадена ситуация”, добавя Васил Плачков.

„ Според мен сериалът ще има огромен набор от фенове, тъй като имаме тийнейджърска история, за родители история, имаме и това предпочитание за чест и за морал, което ще бъдат забавно на публиката. Самите герои също имат обрати в себе си”, издава Ивайло Захариев.

Екипът има вяра, че „ Пътят на честта” ще успее да стигне до всеки един фен. Има и деца-актьори в сериала, които също са доста забавни. Това носи особена достоверност на сцените.

Поредицата е основана в партньорство с екипа на „ Глобал филмс “ с продуцент Магърдич Халваджиян, и петима потвърдени режисьори - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Зоран Петровски и Станислав Тодоров – Роги. Сценарият е дело на креативния тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, които се въодушевяват за сериала от същинска история.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР