Актьорът Велислав Павлов, познат като Марио Ковачев от Откраднат живот“,

...
Актьорът Велислав Павлов, познат като Марио Ковачев от Откраднат живот“,
Коментари Харесай

За финала на Откраднат живот: Докторите Ковачев и Огнянова се връщат от меден месец

Актьорът Велислав Павлов, прочут като Марио Ковачев от „ Откраднат живот “, и екранната му партньорка Диана Димитрова се завръщат за огромния край на най-успешна здравна продукция у нас, научи „ Телеграф “.

По-рано витаеха клюки, че звездата от „ Въздесъщият “ е спрял фотосите за лекарската сага и се е фокусирал върху „ Капитал(на) неточност “ и новия сериал „ Порталът ". Стоп на снимачната площадка фактически е имало, само че той не е бил обвързван с напускането на обичания актьор. Докато фотосите за „ Откраднат живот “ били в пауза, Велислав съумял да осъществя сцените си за най-новия сериал на Българска национална телевизия „ Порталът " и пиесата Капитал(на) неточност ", част от афиша на Народния спектакъл, написа „ Телеграф “.

Първият план сега е в стадий на монтаж, а вторият се приема с обич от приятелите на изкуството. Наскоро стана ясно, че медицинският сериал ще излъчи своя финален сезон и това предстоящо породи въпроси дали докторите любимци ще се завърнат на екран.

Героите на Павлов и Димитрова сега са на меден месец и връщайки се в болничното заведение, те ще срещнат и новите попълнения на снимачната площадка Александра Сърчаджиева, която ще изиграе коремния хирург лекар Габриела Димова , и комикът Любо Нейков, който ще влезе в обувките на заместник-министъра на опазването на здравето Димов.

Очевидно финалът ще събере нормалните облици през годините.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР