Актьорът Уилям Дефо ще получи докторска степен от университета на

...
Актьорът Уилям Дефо ще получи докторска степен от университета на
Коментари Харесай

Актьорът Уилям Дефо ще получи докторска степен

Актьорът Уилям Дефо ще получи докторска степен от университета на Уисконсин-Милуоки идващия месец , съобщи Асошиейтед прес.

Уилям Дефо посещава образователното заведение през 1973 и 1974 година, преди да напусне, с цел да стане част от "Тиътър Екс " - самостоятелна пробна театрална компания.

От университет оповестяват, че Дефо ще получи докторска степен по изкуства на 22 май . Очаква се артистът да приказва на двете церемонии по дипломирането, които ще се състоят в същия ден.

Alum is returning to as the Spring Commencement speaker!
— UW-Milwaukee (@UWM)
В направеното от артиста изказване се показва, че годините му в университета са били "позитивно преживяване " и са съдействали за образуването му. "Бях млад и необразован, само че припрян да се практикувам и да играя ", споделя 66-годишният Дефо.

Актьорът се е снимал в над 100 кино лентата. Уилям Дефо е номиниран за "Оскар " четири пъти - за функциите си във "Взвод ", "Сянката на вампира ", "Проектът Флорида " и "Ван Гог: Пред портите на вечността ".

" Много сме щастливи от завръщането на Уилям Дефо в родния му университет. Той с право може да бъде наименуван един от най-опитните и надарени артисти на нашето време ", сподели ректорът Марк Мон, представен от уеб страницата на образователното заведение. По думите му артистът е отличен образец за студентите приключилите за това по какъв начин пристрастеността, решителността и упоритата работа водят до триумф.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР