Актьорът Тимъти Шаламе е намерил ментор в лицето на Леонардо

...
Актьорът Тимъти Шаламе е намерил ментор в лицето на Леонардо
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе разкри безценните съвети, получени от Леонардо ди Каприо

Актьорът Тимъти Шаламе е намерил наставник в лицето на Леонардо ди Каприо , който му е дал главен съвет за сполучлива кариера. За да остане любим на камерите, Тимъти Шаламе може да разчита на мъдрите препоръки на своите прародители. Както споделя в изявление за " Вог ", оповестено на 15 септември, той се гордее, че е получил значим урок от една икона в лицето на Леонардо ди Каприо. " Никакви тежки опиати и никакви филми за супергерои ", казвал му Ди Каприо, с цел да направи сполучлива кариера.

Паралели сред двамата артисти се вършат постоянно. През 2021 година Тимъти Шаламе наследява Леонардо ди Каприо като най-младия артист, попаднал на първа страница на Time. Макар че споделят плаката на кино лентата на Адам Маккей " Don’t Look Up " от 2021 година, двамата артисти в никакъв случай не са се появявали дружно в медиите.
Както свидетелства появяването му на филмовия фестивал във Венеция, Тимъти Шаламе прави възторг като никой различен. Манията, която той провокира, наречена от " Гардиън " " шаламания ", е съпоставена с " леомания " от същите английски медии. През 2018 година списание Interview към този момент озаглави: " Дали Тимъти Шаламе е новият Леонардо ди Каприо? " ( " Is Timothée Chalamet the new Leonardo DiCaprio? " ).

Името на Тимъте Шаламе е в устата на всички. Ненапразно френско-американската кухня става все по-популярна. Затрогващо уязвим артист и същински хамелеон на седмото изкуство, единствено на двадесет и шест години, той е възхваляван от голям брой фенове. В момента снима втората част на научнофантастичния филм " Dune " , която ще излезе на екран през 2023 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР