Актьорът Стоян Алексиев се върна при жена си, след като

...
Актьорът Стоян Алексиев се върна при жена си, след като
Коментари Харесай

След срамния скандал с любовницата: Стоян Алексиев се върна при жена си с щедър подарък

Актьорът Стоян Алексиев се върна при жена си, откакто папараци го хванаха нееднократно да целува и обарва 44 години по-младата си държанка - студентката Ивана Бобойчева. Според негови сътрудници двамата имат разказ от 3 години, само че той е безапелационен, че това не е правилно и не се е разделял в никакъв случай с жена си, написа в. " Телеграф ". В коридорите на Народния спектакъл разправят, че брачната половинка му е дала прошка изневерите, а той я завел на отмора за опрощение.

" Късно нощес се върнахме след 6-дневен престой на Бяло море с жена ми. Нямам какво друго да кажа, нямам сили. Всъщност... Сили имам, даже повече, в сравнение с ми трябват ", показа артистът, като добави, че мир и естетика господстват в дома му и ще продължи да се бори против лихвите и гнусните обвинявания.

" Смятате ли, че е обикновено някой да се доближава до персоналния живот и персоналното пространство на който и да е човек, какво е това? Няма скандал, медиите желаят да бъде подобен. Няма какво да опровергавам, аз мога да ходя с всеки човек, с който ми е прелестно. Приятели сме, без значение дали е от другия или моя пол. Извинете ме, само че аз пребивавам със фамилията си, с четирите си деца, петте си внучета, работата си в театъра. С това пребивавам - с хората, които обичам ", добави 66-годишният деец на Народния спектакъл.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР