Актьорът Стоян Алексиев потвърди, че обича и живее с две

Актьорът Стоян Алексиев потвърди, че обича и живее с две ...

Стоян Алексиев потвърди, че живее с две жени.


Актьорът Стоян Алексиев потвърди, че обича и живее с две жени едновременно в интервю за вестник „Уикенд”. Проф. Иван Генадиев от „Откраднат живот” заявява, че с младата си колежка Ивана Бобойчева, с която бе заловен да интимничи на публично място, все още се обичат. „Да обичаш един човек е хубаво и много човешко. С Ивана изпитваме взаимно уважение един към друг. Това нашето е среща, обич на двама колеги. Срещат се двама души и независимо от възрастта си и стават близки…”, обяснява актьорът, който категорично отказва да разкрие дали е интимен с Ивана.

Той е категоричен, че съпругата му Надя не ревнува. „Говорили сме си и тя знае за моето отношение към Ивана-просто я обичам.Ние сме двама души, които независимо от разликата в годините, се срещнахме.Много смисъл има в това. Уважавам я е я обичам”, не крие чувства си проф. Генадиев. Той определя съпругата си като „желязна. Да не забравяме, че е момиче, родено и израснало в СССР”, казва той. Припомняме, че през 2017 година той бе уловен от папарак в доста похотлив момент c Ивана.

Без да му пука от минувачите наоколо, 66-гoдишният тогава Cтoян Aлeĸcиeв награби в обятията си неприлично по-младата от него с цели 44 години любовница и... бръкна в гащите й. Тогава тя е 22-гoдишнa cтyдeнтĸa oт HATФИЗ. Алексиев обясни, че става дума за фотопроби за нов проект, в който участвал заедно с нея и с днешна дата продължава да твърди същото.

Източник: hotnews.bg