Актьорът Стив Бушеми е бил брутално нападнат на улицата в

...
Актьорът Стив Бушеми е бил брутално нападнат на улицата в
Коментари Харесай

Стив Бушеми е в болница след нападение на улицата в Ню Йорк

Актьорът Стив Бушеми е бил брутално атакуван на улицата в Ню Йорк, написа New York Post. 66-годишният артист се е разхождал в центъра на Манхатън, когато бил атакуван измежду бял ден от мъж, който е съумял да избяга. Бушеми е откаран в болница като и има пострадвания по лицето.  Състоянието на артиста е положително, споделиха от болничното заведение.  Атаката се дефинира като неоснователен акт на експанзия.

„ Видях, че е с жена, а по-късно през ъгъла на прозореца го видях да се спъва и да пада обратно “, споделя свидетел на част от нападението, „ Нападателят незабавно хукна в противоположната посока. Не видях кой го удари “.

Полицията в Ню Йорк разгласява фотоси от камери за наблюдаване на хипотетичния нападател, космат мъж, носещ бейзболна шапка, синя тениска и черен състезателен панталон.

Носителят на „ Златен глобус “ Стив Бушеми е прочут с функциите си във филмите „ Маями Вайс “, „ Глутница кучета “, „ Криминале “, „ Фарго “, „ Големият Лебовски “ и други. Според New York Post това не е първият сходен случай на неоснователно нахлуване над известни хора в Ню Йорк.

По-рано артистът Майкъл Стулбарг е бил ударен по главата с камък, до момента в който тичал.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР