Актьорът Стефан Данаилов претърпя инцидент и беше приет в болница

...
Актьорът Стефан Данаилов претърпя инцидент и беше приет в болница
Коментари Харесай

Стефан Данаилов е счупил тазобедрена става

Актьорът Стефан Данаилов претърпя случай и беше признат в болница в Бургас със строшаване на тазобедрената става. Предстои му интервенция. Инцидентът е станал нощес в Приморско. От болничното заведение в Бургас оповестиха, че Стефан Данаилов ще бъде съветван от екип от разнообразни експерти, управителен от проф. Андрей Йотов и ще се положат всички нужни медицински грижи.


Летните дни на Стефан Данаилов по традиция минават на българското Черноморие. Тази година обаче почивката в Приморско е придружен от случай. Около 10:30 ч. тази заран артистът е признат в Ортопедията на бургаска болница.
доктор Лъчезар Томов, шеф на Отделението по ортопедия и травматология - „ Бургасмед ”: Няма нищо сериозно в положението му. Той е в устойчиво положение. Предстои му оперативно лекуване. В никакъв случай не е незабавна интервенцията. Трябва да излязат проучванията и тогава да го съветват съответните експерти. Току-що приказвах с него. Имаме единодушието му да разпространим тези данни.
Здравословни проблеми държаха Стефан Данаилов надалеч от театралната сцена близо 5 години. До началото на юни, когато публиката го приветства в постановката " Актрисата ". След края на сезона представлението от афиша на Народния спектакъл се насочи на турне из страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР