Актьорът със завидни комедийни заложби Еди Мърфи ще бъде почетен

...
Актьорът със завидни комедийни заложби Еди Мърфи ще бъде почетен
Коментари Харесай

Еди Мърфи с почетна награда за цялостен принос

Актьорът със забележителни комедийни заложби Еди Мърфи ще бъде почетен с приз за повсеместен принос от асоциацията, която присъжда премиите "Изборът на критиците ".

58-годишната ще получи почетната премия на специлана гала на 2 декември в Лос Анджелик като самопризнание за функциите му през годините и за най-скорошното му преобразяване във кино лентата "Долимайт е моето име ". В продукцията на Netflix, режисирана от Крейг Брюър, Мърфи влиза в облика американския артист, комедиант, музикант и артист Руди Рей Мур. По мнение на критиците, ролята е една от най-хубавите в кариерата му.

Освен екранният Норбит, с почетни оценки на церемонията ще бъдат удостоени актрисата Ния Лонг, режисьорката Каси Лемънс и артистът Чиуетел Еджиофор, дебютирал като режисьор и сценарист с кино лентата "Момчето, което впрегна вятъра ".

Водеща на церемонията ще бъде някогашната президентка на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета Шерил Бун Айзъкс.

"За нас е привилегия да почетем Еди Мърфи, Каси Лемънс, Ния Лонг и Чиуетел Еджиофор за забележителната им работа през годината и в хода на кариерите им. По собствен метод всеки един от тях - посредством комедия или драма, пред или зад камерата, е съдействал за одобряването на филмите на афроамериканска тема и за значимостта им в известната просвета ", се показва в изказването на Джоуи Бърлин, основен изпълнителен шеф на Асоциацията на кинокритиците, работещи за малкия екран, радиото и интернет изданията (Broadcast Film Critics Association).

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР