Актьорът Сам Нийл разкри, че е диагностициран с агресивен“ неходжкинов

...
Актьорът Сам Нийл разкри, че е диагностициран с агресивен“ неходжкинов
Коментари Харесай

Звездата от „Джурасик парк“ Сам Нийл е болен от рак

Актьорът Сам Нийл разкри, че е диагностициран с „ нападателен “ неходжкинов лимфом, осведоми БГНЕС, базирайки се на изявление на БиБиСи. 75-годишната звезда от „ Джурасик парк “ е разгласи, че има рак в трети етап през март 2022 година Тогава той си помислил: „ Крив съм, загивам “. Неспособен да работи, той стартира да написа, с цел да отвлече вниманието си и да: „ си дам причина да преживея деня “, описа звездата от „ Джурасик парк ”.

В новата си автобиографична книга „ Казвал ли съм ви в миналото това “ той споделя за заболяването си и за близо 50-годишната си кариера в киното.

Нийл за първи път вижда, че има бучки във врата си по време на рекламното турне за „ Джурасик свят: Доминион “ предходната година.

Когато лекарите му споделили какво не е наред, той споделил, че реакцията му била „ много флегматична “, само че това го предиздвикало „ да си направи равносметка “.

„ Помислих си, че би трябвало да направя нещо, и си споделих: „ Да стартира ли да пиша “, споделя той.

Първоначално считал, че няма материал книга в себе си. „ Просто си помислих, че ще напиша няколко истории. И открих, че това от ден на ден ме увлича. Година по-късно освен написах книгата, само че тя излезе за рекордно малко време “

Сам Нийл играе палеонтолога доктор Алън Грант във кино лентата „ Джурасик парк “ от 1993 година, а по-късно се превъплъщава в тази роля няколко пъти.

„ Подозирам моите издатели, те са възхитителни хора, само че мисля, че желаеха да издадат книгата небрежно, ако съм се разминал с живота, преди да е пристигнало времето да я пуснат на пазара “, сподели Нийл.

В един миг той счита, че подзаглавието на книгата е можело да бъде „ Записки на един обречен на смърт “ и признава, че има и такива „ мрачни дни “. Губи косата си след първия кръг химиотерапия и написа в записките, че когато се огледа в огледалото, „ вижда там плешив, обаян дъртак “.

„ Повече от всичко желая да си върна брадата. Ни минимум не одобрявам без нея типа на лицето си “, споделя още Сам Нийл.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР