Актьорът Рон Мос, познат у нас с ролята си на

...
Актьорът Рон Мос, познат у нас с ролята си на
Коментари Харесай

Рон Мос от Дързост и красота: Рич и Брук никога не са ми омръзвали

Актьорът Рон Мос, прочут у нас с ролята си на Рич Форестър в "Дързост и хубост ", влиза в ново амплоа - с роля в уестърн. Във кино лентата "Rejected " се чака да взе участие и брачната половинка му. Повече за плана, музиката и края на фотосите на "Дързост и хубост " той споделя пред Петя Дикова в "Тази събота и неделя " по bTV.

За ролята си на богатия правоприемник Рич Форестър в "Дързост и хубост " се явява на кастинг: " Това бяха естествени проби като всички останали. Явих се 2 или 3 пъти, само че чувството беше доста положително - че ще го печеля. "

Когато приема да взе участие, си представял, че сериалът ще продължи 2 години и ще завърши с него. Всъщност взе участие цели 25 години.
Въпреки дългото време признава, че Рич и Брук в никакъв случай не са му омръзвали. Харесва ролята си и това, което прави, и то освен поради хонорара. Влага пристрастеност в работата си и я обича и точно това счита за значимо, когато си си избрал пътя.
Преди да реши да напуснете сериала, животът му праща поредност от знаци, че е време това да се случи.

"Първото беше злополуката, която повлия на паметта ми, и няколко по-маловажни знаци. Но това бяха от тези "неслучайни случайности ". Неща, които се случват с причина. Вслушах се в интуицията си и в интуицията на брачната половинка ми. Понякога вселената ти дава знаци и в случай че внимаваш - можеш да ги последваш " - описа той.

В последния му снимачен ден часовникът в гримьорната му стопира в 9:42, във вторник сутринта. Издава, че това са часът и денят, в които е роден - 9:42, във вторник сутринта. Преди да напусне обаче не се чувствал печален, а точно прероден.

"Изуми ме това, че часовникът спря тогава, в последния ми снимачен ден. Казах на продуцентката ни, тя се разплака и пристигна в гримьорната ми, смъкна часовника от стената и ми го даде. "
Изпълнителите, които оказват най-голямо въздействие на музикалната му кариера, са класическите рок банди от 70-те, Елвис Пресли, "Бийтълс " и др.
Баща му бил импресарио и канел доста типичен музиканти в Лос Анджелис - китаристи от Испания, балета на Ленинград и така нататък От там стартира любовта му към класическата музика, която се придвижва по-късно към рокенрола.

Като продуцент и режисьор прави кино лентата "Изненадващо пътешестване ", сниман в Пулия. Идеята му хрумва, до момента в който със брачната половинка му пътували от Северна до Южна Италия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР