Актьорът Робърт Патинсън отлага завръщането си в Готам - продължението

...
Актьорът Робърт Патинсън отлага завръщането си в Готам - продължението
Коментари Харесай

Продължението на Батман с Робърт Патинсън ще излезе на екран година по-късно

Актьорът Робърт Патинсън отсрочва завръщането си в Готам - продължението на кино лентата " Батман " с негово присъединяване ще излезе на екран една година по-късно, написа " Варайъти ", базирайки се на " Уорнър Брос ".

От студиото оповестяват, че " Батман: Част втора " с Патинсън в основната роля ще тръгне по кината на 2 октомври 2026 година, вместо на в началото оповестената дата 3 октомври 2025 г. 

Режисурата на продължението още веднъж е поверена на Мат Рийвс. На този стадий остава неразбираемо кой, с изключение на Патинсън, ще се завърне за " Батман: Част втора ". В първия филм участваха Зоуи Кравиц в ролята на Жената-котка, Анди Съркис като иконома на Батман Алфред Пениуърт, Колин Фарел като Пингвина и Джефри Райт като шефа на полицията в Готам Джеймс Гордън. Филмът " Батман " стана касов шлагер с доходи от 772 милиона $ в международния бокс-офис.

В допълнение към отлагането на " Батман: Част втора " студио " Уорнър Брос " разбърка и други заглавия в календара си. Филмът " Булката " на Маги Джиленхол с присъединяване на Крисчън Бейл, Пенелопе Крус, Анет Бенинг и Питър Сарсгард ще заеме досегашното място на продължението на " Батман " на 3 октомври 2025 г. 

Мафиотската драма " Alto Knights " с присъединяване на Робърт де Ниро в две разнообразни функции ще излезе на екран на 21 март 2025 година, вместо на 15 ноември 2024 г. 

Студио " Уорнър Брос " помести в графика си и най-новия, към момента неозаглавен филм на режисьора Пол Томас Андерсън, насрочвайки го  за 8 август 2025 година За плана се знае малко, макар че в него вземат участие звезди от ранга на Леонардо ди Каприо, Шон Пен и Реджина Хол. Продукцията към този момент е в ход в Калифорния, където Андерсън снима съвсем всичките си филми. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР