Актьорът Робър де Ниро е станал баща на 79 години

...
Актьорът Робър де Ниро е станал баща на 79 години
Коментари Харесай

Всъщност са седем. Де Ниро за броя на децата си

Актьорът Робър де Ниро е станал татко на 79 години и към този момент има седем деца, заяви електронното издание на " Пийпъл ". 

Де Ниро заяви новината в изявление във връзка новия му план " За татко ми " ( " About My Father " ). В канадско телевизионно предаване, дискутирайки родителството по отношение на най-новия си филм, 79-годишният притежател на " Оскар " разкри, че е посрещнал седмото си дете. Винаги желаеме да постъпваме вярно с децата, само че от време на време просто не става, споделя артистът. Когато интервюиращият задава въпрос за неговите шест деца,

Де Ниро го поправя: " Всъщност са седем ". 

" Имам бебе ", споделя артистът, без да оповестява никакви спомагателни детайлности за детето и майката.

Робърт де Ниро има шест деца от предходни връзки. Първата му брачна половинка Даян Абът е майка на щерка му Дрина, 51 година, и сина Рафаел, 46 година През 1995 година се родиха близнаците Джулиън и Арън, чиято майка е някогашната другарка на Де Ниро Туки Смит. Актьорът има наследник Елиът, 24 година, и щерка Хелън Грейс, 11 година, от някогашната си брачна половинка Грейс Хайтауър. Има и внуци. 

Баща в напреднала възраст - не е казус измежду звездите. Така Мик Джагър беше на 73 години, когато му се роди осмото дете - синът му Деверо Октавиан Базил. По това време към този момент беше и дядо, и дори прародител. Момчето към този момент е на шест години.

Съпругата на Ричард Гиър Алехандра Силва го направи баща на 69 години. Бебе №2 се появи годна по-късно - през 2020-а.

Комикът Стийв Мартин стана татко за първи път на 67 година
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР