Актьорът, продуцент и режисьор Гари Стреч посети д-р Грудев. Повода

...
Актьорът, продуцент и режисьор Гари Стреч посети д-р Грудев. Повода
Коментари Харесай

Холивудската звезда и световен шампион по бокс на среща при кмета на Асеновград д-р Христо Грудев 

Актьорът, продуцент и режисьор Гари Стреч посети доктор Грудев. Повода за неговото идване в България, а и в Асеновград е сюжет за филм на наш съгражданин Иво Величков. Той показа, че това не е първото му посещаване в България и че преди време е посетилстраната ни във връзка със снимането на филм. Сподели, че е пътувал много из България и че се е влюбил в нашатадържава. 

Асеновградчанинът Иво Величков показа че са се срещнали с помощта на Деси Тенекеджиева, българска актриса и продуцент. Нашият съгражданин е предложил на Гари Стреч да работят дружно. Холевудската звезда прочел сюжета на кино лентата, който Иво е написал преди 11 години и с огромна увереност удостоверил, че желае да се включи в плана. Асеновградчанинът сподели, че обича киното и обича да написа. Историята на кино лентата е човек с минало, с история,  с опит, човек с всичко, което прави в живота и в една вечер печели огромна бозая пари на покер. След това се оказва, че фамилията му е отвлечено, желае се откуп, той не може да събере всички пари, които са поискани. Похитителите от своя страна желаят той да свърши работа за тях и така нататък Има доста обрати в сюжета, който е престъпен, драма, комеди. 

Идеята е кино лентата да се снима в България, като се надяват фотосите да стартират 2023 година през месец март. Поисканата среща с доктор Грудев бе за подпомагане със всеки, който би могъл да влага в плана, който план е самостоятелен. Инвеститорите от своя страна ще получат % от приходите на кино лентата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР