Актьорът призна за бохемския си начин на живот, алкохола, наркотиците

...
Актьорът призна за бохемския си начин на живот, алкохола, наркотиците
Коментари Харесай

Филип Буков разказа за проблемите с алкохола и наркотиците

Актьорът призна за бохемския си метод на живот, алкохола, опиатите и спорта пред Нова
Актьорът Филип Буков с самопризнания, които в никакъв случай не сте очаквали. Наркотици, алкохол и спорт. Загуба, изменничество и обич. И спомен за Стефан Данаилов. Преди три години на днешния ден България загуби един от най-емблематичните артисти в своята история. Мастъра  е преподавател на Филип в театралната академия.

“Легендата е, че в нашата фамилия нищо не се случва елементарно ”, споделя Буков. “Спортът ми оказва помощ да износя на раменете си и славата, и самотата, това да заставам крепко стъпил на земята. Благодарение на спорта аз намирам отговор сложните моменти ”, споделя артистът.

Буков описа за бохемския метод на живот, който е водил, откакто стопира да се занимава със спорт. Тогава протяга ръка към алкохола и опиатите. “Занимавах се с бокс. Този спoрт постоянно допуска едно въздействие от един избран контингент хора, където животът е елементарен, където парите се изкарват за час-два, където опиатите не се заплащат ”, споделя Буков.

“Работих като момче за всичко. В един миг обаче цялата тази приказа завърши. Тогава бях в най-трудния миг в живота си ”, споделя още артистът.

Решава да стане артист. Иска да се занимава с спектакъл. “Не са ме вълнували толкоз известността, славата. Винаги съм харесвал повече драмата. Искам да сляза от сцената прочувствено унищожен ”, споделя Буков. “За страдание обаче това не ми се случва. Но аз разбирам, че може би е стадий от живота ”, добави той и призна, че сега се намира в “творчески застой ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР