Актьорът превъплътил се в образа на Денис Топал от сериала

...
Актьорът превъплътил се в образа на Денис Топал от сериала
Коментари Харесай

Владимир Михайлов: Тъмната и светлата страна са в постоянна борба в героя ми Денис Топал

Актьорът превъплътил се в облика на Денис Топал от сериала „ Братя “, Владимир Михайлов открехна какво следва в идния четвърти сезон на престъпната драма, която започва довечера от 22.30 ч. в ефира на Нова тв.

„ Тази вечер стартираме с новия четвърти сезон на „ Братя “ и не мога да кажа коя част - светлата или тъмната, повече ще надделее. Те са в непрекъсната битка при моя воин, само че пред него стоят значими избори, които ще би трябвало да направи.

Това е и една от главните тематики на сезона – свободата на избора. За героя ми Денис изборът е нещо доста значимо. Той доста ненавижда слабите хора, които взимат неверните решения. При него постоянно се случва по този начин, че даже и да желае да вземе вярното решение, нещо му пречи. Има доста забавни обрати в новия сезон. Има нови герои и попълнения в прослойка “ разкри в предаването „ На кафе “ Владимир Михайлов.



На въпроса може ли да оправдае постъпките на героя си харизматичният артист сподели: „ Бих желал да отговоря позитивно, само че въпреки всичко той е един тъмен воин и нарушител. Не мога да оправдая постъпките му, само че съм задължен като артист да оправдая героя си, с цел да мога да се превъплъщавам в кожата му “.

В края на трети сезон на „ Братя “ феновете чуха песента „ Сякаш съм там “, изпята и основана от артиста Владимир Михайлов, който споделя, че към момента не е основал нова ария, която да пасне на новия сюжет в сериала. С групата си REWIND! музикантът сътвори цялостен албум, който излезе предишното лято. Той показа, че е удовлетворен, че песента е паснала и подкрепила фрагментите от сериала и най-щастлив е от позитивната реакция на публиката.

„ Да живееш в облаците и фантазиите може да навреди от време на време. Може да паднеш от високо и на мен ми се е случвало. Въпреки това не преставам да пребивавам по този метод.

Главата ми непрекъснато е някъде във филм, музика, книги, истории... Това ми е забавно и по тази причина се занимавам с тези специалности. Смятам, че по този начин човек живее по-свободно “, разяснява актьорът.



На Владимир Михайлов от време на време му се желае да изключи разсъдъка. “Има такива моменти и постоянно другари и брачната половинка ми споделят, че не съм на тоя свят. Доста постоянно работя по вътрешен глас и по сърце. Не постоянно съм воден от разсъдъка “, признава артистът, превъплътил се и във Фантома на операта, Юда и Зоро.

“Мисля, че поддръжката от околните е едно от най-важните неща, без значение под каква форма се демонстрира. В Америка се отпускат, в България се стягат, а в Русия сядат преди потегляне. Лично аз считам, че когато човек е по-спокоен и провиснал, му се получават по-добре нещата. Тогава успяваш да се концентрираш по-добре върху някоя задача. Така си по-успешен и функционален”, има вяра Владимир Михайлов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР