Актьорът Пиърс Броснан твърди, че е бил “измамен” от индийска

...
Актьорът Пиърс Броснан твърди, че е бил “измамен” от индийска
Коментари Харесай

Индийци ужилили Джеймс Бонд

Актьорът Пиърс Броснан твърди, че е бил “измамен” от индийска компания, произвеждаща дъвчащи освежители за уста със наличие на тютюн, които е бил нает да популяризира, съобщи Контактмюзик.

64-годишната звезда, позната най-много с превъплъщенията си в облика на Джеймс Бонд сред 1995 година и 2002 година, упрекна компанията, откакто индийските управляващи желаеха от него пояснение за какво е рекламирал “Пан Бахар”, в който има тютюн. Броснан сподели, че марката производител “Ашок енд Ко” не го е уведомил за евентуално рисковата природа на продукта.

Скандалът с присъединяване на артиста се развихри през 2016 година, когато индийските медии и общност възроптаха против звездата, поради появяването му в рекламен клип на локална компания, произвеждаща “пан масала” – дъвчаща примес, която съдържа тютюн и се предлага под разнообразни търговски названия на пазара. Според законите в Индия, всички реклами на тютюневи произведения са неразрешени, в случай че не са в местата, където те се продават. Забранено е и рекламирането на тютюн с присъединяване на кинозвезди и други известни персони.

Официалните представители на Броснан увериха управляващите, че той е прекратил всички връзки с компанията, която преди отхвърляше, че продуктите й съдържат тютюн. Те дадоха отговор, че артистът е подготвен да им сътрудничи при битката срещу нездравословния артикул.

Холивудската звезда, чиято първа брачна половинка, австралийската актриса Касандра Харис, умря от рак през 1991 година, сподели, че изпитва “най-искрена обич и обвързаност към Индия и нейния народ”.

“Никога нямаше да се съглася да популяризирам артикул в Индия, който е рисков за здравето на някого”, добави той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР