Актьорът Петър, който се самопровъзгласи за лидер на Елбетица“, се

...
Актьорът Петър, който се самопровъзгласи за лидер на Елбетица“, се
Коментари Харесай

Петър от Фермата: Моята игра приключи

Актьорът Петър, който се самопровъзгласи за водач на „ Елбетица “, се срина, откакто съотборникът му Георги го упрекна в манипулативност, престореност и огромно его. Петър на собствен ред се почувства предаден от земеделеца, с който при започване на риалитито бяха близки. Освен неговата поддръжка, той загуби тази на сервитьора Андрей и балерината Мартина.

„ Това към този момент не е моята игра! Моята мечтана игра завърши! Но ще остана дотолкоз, доколкото ми е отредено да бъда във „ Фермата “. Ще дам всичко от себе си. Ще се раздам на 1000 %, ще си извършвам дилемите с най-голяма точност, първи ще влизам в багра и финален ще си потеглям от огъня, тъй като имам вяра в тима! “, съобщи трагично Петър, смутен, че е изгубил мощната си позиция в стопанството.
Реклама
Актьорът изясни, че четири пъти се е явявал на кастинг във „ Фермата “ и едвам на последния е съумял да влезе в риалитито. „ Причината да съм тук е, че не ми харесва това, което се случва извън, че в България има сбъркани модели на подражателство и от ден на ден е значимо какъв брой пари имаш, а не какво носиш в себе си. Основният проблем на младежите е каква кола карат, какви облекла носят, а не би трябвало да е по този начин “, добави Петър и по този начин ясно сподели, че желае да бъде образец на новото потомство, написа Lupa.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР