Актьорът от Скъпи наследници върви пеш и се щрака с

...
Актьорът от Скъпи наследници върви пеш и се щрака с
Коментари Харесай

Дарин Ангелов си прави селфи в големия дъжд

Актьорът от „ Скъпи наследници ” върви пеш и се щрака с телефона си.

Дарин Ангелов e фанатик на тематика селфита. Звездата на „ Скъпи наследници ” и куп други сполучливи филми и сериали се снима с телефона си даже и в най-големия дъжд. Онзи ден той направи няколко фотоса на физиономията си, вървейки пеш под капките в центъра на София. За да се получат сполучливи фрагментите, артистът се усмихваше необятно в обектива и търсеше разнообразни ракурси.

Въпреки проливния дъжд, Дарин не носеше чадър. Той носеше тъмносиньо шушляково яке, върху което беше облякъл черен елек. Стигнал до Народния спектакъл, Ангелов не хлътна в постройката, а стартира да я обикаля. Докато я обхождаше, се щракна още няколко пъти.

След като извърши нормата си за селфита, 37-годишният мъж влезе в храма на Мелпомена. Там го чакаха подготовки за нова режисура.

Преди година и нещо в същата постройка Дарин се трансформира в същински воин, спасявайки живота на фен . Докато играеше в спектакъла „ Дългият път на деня към нощта ” на Юджин О’Нийл, актьорът видя, че човек от публиката получава спазъм и скочи от сцената да му оказва помощ. С помощта на колана си Ангелов отвори устата на клетника и го избави от задушаване, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР