Актьорът от Роки Долф Лундгрен се ожени за годеницата си,

...
Актьорът от Роки Долф Лундгрен се ожени за годеницата си,
Коментари Харесай

След като разкри, че му остават „две-три години“ живот: Долф Лундгрен се ожени

Актьорът от " Роки " Долф Лундгрен се ожени за годеницата си, откакто наскоро разкри, че му остават " две-три години живот ".

65-годишният артист и 27-годишната му партньорка Ема Крокдал подписаха брак на прелестна гала в Миконос, Гърция.

Долф и Ема се сгодиха през 2020 година по време на сантиментално бягство в Швеция. Двамата оповестиха обществено връзката си няколко месеца преди този момент.

Rocky IV star Dolph Lundgren, 65, marries 27-year-old fiancée after cancer battle left him with '2-3 years to live'
— GB News (@GBNEWS)
Според двойката те са избрали да се обвържат във вилата си в Миконос, заобиколени от околните си другари и фамилията си.

" С двата COVID-а и дългия път на предизвикателни медицински лекувания ни се наложи да отлагаме проектите си за брак доста пъти ", споделят те.

Двамата споделят: " Чувствахме, че най-сетне е пристигнал верният миг да отпразнуваме любовта, живота и щастието - в страната на боговете. "

Долф има две дъщери, близки до възрастта на брачната половинка си, 27-годишната Ида и 21-годишната Грета. Той споделя двете с някогашната си брачна половинка Анет Квиберг.

Това се случва, откакто Долф разкри, че скрито се е борил с рака през последните осем години и съобщи, че в този момент " цени живота доста повече ".

Dolph Lundgren, 65, marries fiancée, 27, after Rocky actor given 'two to three years' to live
— Daily Express (@Daily_Express)
Той за първи път отвори дума за опустошителната си диагноза през май. Шведският артист съобщи, че първият израстък е открит в бъбрека му преди осем години и е лекуван, само че ракът се популяризира в белите дробове, гръбначния дирек, черния дроб и стомаха и през 2020 година му е обявено, че ракът е неизцерим.

" Имаше израстък в бъбрека ми и го извадиха през 2015 година, само че по-късно направиха биопсия и той беше раков ", изясни той в скорошно изявление.

Долф съобщи, че в продължение на пет години му е правено сканиране, което е било " наред ", преди през 2020 година ядрено-магнитен резонанс да открие " още тумори ".

Той сподели, че по-късно доктор е разкрил, че в черния му дроб е открит " още един израстък ", добавяйки в предаването In Depth With Graham Bensinger: " В този миг стартира да ми идва мислено, че това е нещо съществено. "

Долф сподели, че в началото се е надявал туморът да бъде отхвърлен, само че по-късно му е било казано, че е станал " прекомерно огромен " за интервенция.

Dolph Lundgren, 65, marries Emma Krokdal, 27, in Greece amid cancer battle
— Page Six (@PageSix)
Бил е подложен на систематична терапия, само че здравето му е потърпевшо от странични резултати, в това число диария и загуба на тегло.

" Затова попитах лекаря: " Колко време мислиш, че ми остава? . Мисля, че сподели две или три години, само че по гласа му разбрах, че евентуално счита, че е по-малко. ", споделя още Долф Лундгрен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР