Актьорът от Приятели Матю Пери е нападнал физически няколко жени

...
Актьорът от Приятели Матю Пери е нападнал физически няколко жени
Коментари Харесай

Тъмната страна на Матю Пери, за която никой не говори

Актьорът от " Приятели " Матю Пери е нападнал физически няколко дами - в това число някогашната му избраница Моли Хъруиц, в годините преди гибелта му, разкриват източници, близки до починалата звезда съгласно Daily Mail.
 Дженифър Анистън с детайлности за деня на гибелта на Матю Пери
Нови детайлности от деня на гибелта на Матю Пери

Какво разкри Дженифър Анистън

Новите шокиращи обвинявания разказват по какъв начин той " хвърля масичка за кафе " по Хъруиц, откакто тя го упреква в невярност през 2021 година Говори се също, че той също е блъснал своята служителка Морган Моузес в стената и я " хвърли на леглото " по време на ядосан " срив " през март 2022 година

Тези изказвания в този момент заплашват да опетнят наследството на Пери, месеци след гибелта му на 54-годишна възраст през октомври след предозиране с кетамин, до момента в който е бил в горещата вана в дома му в Пасифик Палисейдс. Те също по този начин рисуват най-мрачната картина до момента на проблематичните последни години на звездата. 

В записките на Пери от 2022 година " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо " той твърди, че най-сетне е бил изтрезнял, след голям брой несполучливи опити да се почисти и на цена, възлизаща на девет милиона $.

Но както стана ясно миналия месец след отчета от аутопсията, в този момент знаем, че това не е правилно и преди гибелта си той сигурно не е бил чист. Според източниците Пери се среща с млади девойки в приложения за запознанства и ги кара да доставят медикаменти - постоянно Oxycontin, в имението му за шест милиона $. Количеството кетамин, намерено в тялото му от откривателите, е сходно на равнищата, употребявани за анестезиране на пациенти в болница. 
 Матю Пери два месеца след гибелта му - ето каква е повода, довела до съдбовния край
Вече е ясна повода за гибелта на Матю Пери

Какво гласи отчетът от аутопсията на артиста

В своите записки Пери употребява псевдонима " Ерин ", с цел да приказва за Морган Моузес, чиято същинска идентичност разкриха през ноември. Той написа, че тя е неговият " най-хубав другар ", като й приписва заслугата за спасяването на живота му след спукването на дебелото му черво. Сега обаче източниците споделят, че сходно на изказванията на трезвеността, другарството им е неистина.
 Снимка 641819

Изданието написа, че след като Пери напада Моузес, в този момент на 37 години, тя напуска работата си като негов придружител и прекъсва всевъзможен контакт с него цяла година преди публикуването на записките.

" Морган към този момент не работеше с Матю. Той имаше ужасяващ срив и не успя да управлява страстите си. Имаше боязън, че ще бъде зарязан ", изяснява източникът. " Той блъсна Морган в стената и я хвърли на легло. Тя напусна. "

Източникът прибавя: " Човекът, който околните му познаваха, и индивидът, който светът виждаше, бяха двама доста разнообразни хора.: "
 Снимка 640346

Твърди се също, че Пери е малтретирал някогашната си избраница Моли Хъруиц, управител на литературни гении, с която Пери стартира да излиза през 2018 година Двамата обществено оповестиха края на годежа си, откакто през лятото на 2021 година стана ясно, че Пери е флиртувал с 19-годишната Кейт Харалсън в приложението за запознанства Raya. Но, съгласно източници, осведомени с връзката им, Хъруиц в действителност прекратява връзката през февруари, след голяма свада на Свети Валентин.
 Какво е споделил Матю Пери за кетамина в
Матю Пери и кетаминът - гибелен удар по главата с " гигантската щастлива лопата "

Вече е ясна повода за гибелта на аткьора

Твърди се, че тя му е вдигнала скандал, откакто е разкрила, че е купил сантиментален подарък за някого, който е срещнал, също в приложение за запознанства. " Той хвърли масичка за кафе по нея и й сподели, че е луда ", настояват източниците. " Той мразеше, че тя го заряза и имаше ужасни проблеми с изоставянето. "

В записките си Пери твърди, че е предложил брак на Хъруиц през ноември 2020 година, докато е на опиати и в болница.

" Бях надрусан от 1800 мг хидрокодон, когато я помолих да се омъжи за мен... надрусан като хвърчило ", написа той. " Бавно започвах да съзнавам, че съм благоприятен, пребивавам с жена и две кучета... Не бях подготвен за нищо от това... Излишно е да споделям, че се разделихме ".
 Джордж Клуни за Матю Пери - за какво триумфът на
Неочакваните разкрития на Джордж Клуни за Матю Пери

Какво си спомня артистът от " Спешно поделение "

Според източниците това не е правилно и е написано с желанието да нарани Хъруиц, тъй като Пери не е бил нито в болница, нито е бил надрусан, когато ѝ е предложил. За момента нито представители на Матю Пери, нито Моли Хъруиц, нито Морган Моузес желаят да разясняват обвиняванията против него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР