Актьорът от Netflix и Amazon Prime Video Чанс Пердомо, известен

...
Актьорът от Netflix и Amazon Prime Video Чанс Пердомо, известен
Коментари Харесай

Звезда от Netflix загина в катастрофа с мотоциклет

Актьорът от Netflix и Amazon Prime Video Чанс Пердомо, прочут с функциите си в The Chilling Adventures of Sabrina и Gen V, почина трагично на 27 години след злополука с мотоциклет.


Семейството му удостовери потресаващата вест в изказване и съобщи: " Неговата пристрастеност към изкуството и неутолим вкус за живот се усещаха от всички, които го познаваха ", заяви OK.

" Неговата топлота ще продължи да се носи от тези, които той обичаше най-вече. Молим ви да уважите желанието на фамилията за усамотение, до момента в който скърбят за загубата на обичания си наследник и брат ", се споделя още в известието на околните.

Не се счита, че някой различен е забъркан в този драматичен случай.

Чанс участваше в ролята на Андре Андерсън в Gen V дружно с Джаз Синклер, Лизи Бродуей, Мади Филипс и Лондон Тор. След гибелта му продуцентите на сериала отложиха идния втори сезон и направиха трогателно изказване.

" Не можем да си представим това. За тези от нас, които го познаваха и работеха с него, Чанс беше постоянно обаятелен и ухилен, въодушевена естествена мощ, необикновено надарен реализатор и повече от всичко останало - просто доста благ и прелестен човек. Дори да пишем за него в минало време, няма смисъл.Много съжаляваме за фамилията на Чанс и скърбим за загубата на нашия другар и сътрудник. Прегърнете обичаните си хора довечера ", написаха продуцентите.

Говорител на Amazon MGM Studios и Sony Pictures Television добави: " Цялото семейство Gen V е съкрушено от неочакваната кончина на Чанс Пердомо. Amazon MGM Studios и Sony Pictures Television показват откровените си мисли и поддръжка към фамилията на Чанс и всички, които го обичаха в този сложен миг ".

Феновете на тълпи се стекоха, с цел да отдадат респект на артиста.

" Почивай в мир, Чанс Пердомо, животът е прекомерно къс, тъжно е, че в никакъв случай няма да можем да го забележим да изживее фантазията си да изиграе Майлс Моралес ", сподели един от почитателите.

Актьорът, който е роден в Лос Анджелис, само че е израснал в Саутхемптън, Англия, взе участие и в ролята на Амброуз Спелман в сериала на Netflix The Chilling Adventures of Sabrina, дружно с Киърнан Шипка, Рос Линч и Мишел Гомес.

Преди " Сабрина " Чанс извършва основната роля на Джером Роджърс в драмата " Убити от моя дълг " на BBC Three. Талантливият артист се е появявал и в " Убийства в Мидсъмър ", " Шекспир " и " Хатауей ": частни детективи и Hetty Feather./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР