Актьорът от Малък градски театър зад канала Евгени Будинов и

...
Актьорът от Малък градски театър зад канала Евгени Будинов и
Коментари Харесай

Рокади в НС: Русокоса депутатка от ГЕРБ е аут, на нейно място иде бургазлия! Столът на Тодор пък ще се топли от...

Актьорът от Малък градски спектакъл зад канала Евгени Будинов и водачът на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков се заклеха като депутати. Новите национални избраници попълнят овакантените места в редиците на ГЕРБ, прецизира Канал 2.

Будинов заема мястото на Антон Тодоров като идващ в листата на столичния 25 МИР. Тодоров подаде след медийния скандал подаде оставка и напусна Народното събрание.

Вълков пък сяда на банката на бургазлийката Диана Йорданова, която стана зам.-председател на Комисията за финансов контрол .

Веднага след клетвата Народното събрание реши да се събере изключително във вторник следобяд от 14.00 часа. Предложението бе на шефа на правната комисия Данаил Кирилов поради разискването на Гражданско-процесуалния кодекс.

Парламентарният началник Димитър Главчев разясни, че се насрочвало за тогава поради съвещанието на КСНС, също планувано за 17 октомври. То обаче бе оповестено от президента не за 10.00 сутринта, както предишния път, а за 13.00 часа следобяд и в никакъв случай не е приключвало единствено за час.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР