Актьорът от Game of Thrones Джоузеф Гат беше арестуван за

...
Актьорът от Game of Thrones Джоузеф Гат беше арестуван за
Коментари Харесай

Актьор от Game of Thrones е арестуван за сексуално престъпление

Актьорът от Game of Thrones Джоузеф Гат беше задържан за хипотетично участвие в „ онлайн полова връзка с малолетно лице оттатък границите на страната “ .

Полицейското ръководство на Лос Анджелис връчи заповед за обиск в дома на Гат в Лос Анджелис на 6 април и след това арестува 50-годишния артист .

50-годишният Гат беше арестуван и получи заповед за закононарушение за контакт с малолетно лице за полово закононарушение .

Actor Joseph Gatt, who previously appeared in episodes of “Game of Thrones,” has been arrested and accused of having “sexually explicit communication” with a minor online, according to the Los Angeles Police Department.
— NBC News (@NBCNews)
Работната група на LAPD за интернет закононарушения против деца (ICAC), която проверява случая, съобщи, че това е „ настоящо следствие “ и насърчи всеки, който има спомагателна информация, да се свърже с полицията .

Актьорът от кино лентата Thor беше освободен против гаранция от 5000 $ , оповестява TMZ.

Гат отхвърли обвиняванията в обява в Twitter в сряда, като написа: „ Очевидно желая да се обърна към безусловно ужасяващите и наъплно погрешни изказвания, отправени неотдавна против мен “.

— Joseph Gatt (@MeetJoeGatt)
Той продължи: „ Те са 100% неправилни и безразсъдни. Потвърдих неточности и подвеждаща информация в днешното известие за пресата. Съдействам изцяло на полицията на Лос Анджелис, с цел да стигна до дъното на казуса. Очаквам с неспокойствие да изчистя положителното си име.”

Благодаря на всички мои другари и поддръжници, които знаят, че това не е правилно и схващат, че по правни аргументи не мога да разясня повече в обществените медии “, добави той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР