Актьорът от Boardwalk Empire“ Майкъл Щулбарг беше забелязан да напуска

...
Актьорът от Boardwalk Empire“ Майкъл Щулбарг беше забелязан да напуска
Коментари Харесай

Актьорът от „Boardwalk Empire“ Майкъл Щулбарг видян да напуска апартамента си при първа публична поява след предполагаемото нападение

Актьорът от „ Boardwalk Empire “ Майкъл Щулбарг беше видян да напуща жилището си в Горен Уест Сайд в понеделник сутринта — първата му обществена поява, откакто се твърди, че е бил ударен от скитник с дълъг рап лист при случайна офанзива в неделя вечер.

55-годишният артист, който би трябвало да излезе на сцената в понеделник за първата предпремиера на идната си продукция на Бродуей „ Патриоти “, беше облечен напълно в черно и носеше няколко чанти, до момента в който излизаше.

Stuhlbarg се разхождаше покрай East 90th и East Drive Sunday малко преди 20:00 часа. когато се твърди, че 27-годишният Ксавие Израел го е блъснал с камък в задната част на врата, причинявайки охлузване.

Израел, който е скитник, преди този момент е бил задържан за две набези, както и за грабеж, всички осъществени през януари 2022 година, споделиха полицията и източници пред The ​​Post.

Щулбарг беше атакуван на по-малко от 2 благи от мястото, където неговият воин от " Boardwalk Empire ", Арнолд Ротщайн, бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР