Актьорът от „8 мили“ Нешон Брийдлав почина на 46

...
Рапърът Нашон Брийдлав, най-известен с участието си в рап битка
Коментари Харесай

Рапърът Нашон Брийдлав, най-известен с участието си в рап битка срещу Еминем във филма от 2002 г. „8 Mile“, почина на 46-годишна възраст.

Майка му, Патриша Брийдлав, потвърди смъртта му в публикация във Facebook, публикувана във вторник.

„С натежало сърце споделям новината за смъртта на моя любим син Нашон Брийдлав. Много от вас го познаваха под псевдонима му „Лото, вол“, име, което отразяваше неговата устойчивост и решителност“, написа тя.

„Нешон беше рапър, певец, автор на песни и актьор. Никой не може да отрече таланта му”, продължава публикацията.

Брийдлав нарече сина си „забележителен мъж“, чието „напускане на този свят остави огромна празнина в живота ми, която думите не могат да изразят напълно“.

Eminem и Ed Sheeran свирят в Лос Анджелис по време на церемонията по въвеждане в Залата на славата на рокендрола 2022 през ноември. Еминем и Ед Шийрън свирят в Лос Анджелис по време на церемонията по въвеждане в Залата на славата на рокендрола 2022 през ноември. Джеф Кравиц/FilmMagic, Inc/Гети изображения

Не е ясно как е починал Брийдлав, но смъртта му привлече почит от други фигури в музикалната индустрия.

„RIP на един от малкото водещи, които победиха Еминем… Лото от 8 Mile. Приятелите на Who’s с любов го наричаха OX“, написа рапърът Мики Фактц в публикация в Instagram, имайки предвид сцената във филма, в която той се състезава в рап битка срещу героя на Еминем.

„Ще липсвате заради вашата упоритост и агресивност“, добави той.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР