Актьорът Орландо Блум ще пристигне у нас през август, за

...
Актьорът Орландо Блум ще пристигне у нас през август, за
Коментари Харесай

Двама от най-горещите мъже в Холивуд пристигат в България!

Актьорът Орландо Блум ще дойде у нас през август, с цел да се включи в фотосите на кино лентата „ The Outpost “.

В лентата, режисирана от Род Лори, сексапилният артист и някогашен брачен партньор на Миранда Кер, прочут от "Троя " и "Карибски пирати ", ще облече униформата на американски боец в Афганистан на прага на борбата при Камдеш.

Но положителните вести не стопират до тук! Заедно с Блум за фотосите на продукцията ще дойде и Скот Истууд, 32-годишният наследник на кинолегендата Клинт Истууд, който от няколко години насам разтопява женските сърца в киносалоните с прелестна физика и сексапил, който безспорно е наследил от татко си.

 Скот Истууд

Посещението на звездите у нас ще съвпадне и с известния йога фестивал Udaya Live, който тази година ще се организира от 15 до 20 август в Правец и се провежда от шефа на "Ню Бояна ", където ще бъде сниман и филмът.

„ Очакваме ги, стига да имат свободен ден около уговорките им, да дойдат и на фестивала “, изясни Ярив Лернер – изпълнителният шеф на "Ню Бояна " и уредник на Udaya Live.

Ние пък стискаме палци двамата красавци да се окажат почитатели на йогата и в действителност да може да ги забележим по какъв начин практикуват!

 орландо блуум
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР