Актьорът Орландо Блум, който е посланик на добра воля на

...
Актьорът Орландо Блум, който е посланик на добра воля на
Коментари Харесай

Орландо Блум посети детски център в Киев

Актьорът Орландо Блум, който е дипломат на благосклонност на детската организация на Организация на обединените нации УНИЦЕФ, посети детски център в Киев, съобщи организация Ройтерс. 

Звездата от филмите " Карибски пирати " и " Властелинът на пръстените " се срещна и с президента на Украйна Володимир Зеленски.
               

Това бе първото пътешестване на английския артист в Украйна от 2016 година насам.

" Не съм си представял, че войната ще ескалира в цялата страна, когато бях там " (през 2016 г.), показа артистът в Instagram.  " Днес имах щастието да чуя детски смях в центъра " Спилно ", подкрепян от УНИЦЕФ, който е безвредно, топло и възпитаващо пространство, където децата могат да играят, да учат и да получават психо-социална поддръжка ", уточни Орландо Блум.

Центровете " Спилно ", ситуирани в цяла Украйна, оферират поддръжка за разселени деца и техните фамилии, като повече от половината от един милион деца и хората, които се грижат за тях, са посетили подобен център през миналата година, се показва в изказване на УНИЦЕФ на неговия уеб страница.
               

По данни на Главната прокуратура на Украйна в 13-месечната война на Русия против Украйна са били убити минимум 465 деца.

В нощното си послание и след срещата с Орландо Блум президентът Володимир Зеленски съобщи: " Той знае до какво е довела тази експанзия, какъв брой пълномащабни би трябвало да бъдат напъните на света, с цел да я спрем, да възстановим Украйна след войната ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР