Актьорът Ненчо Балабанов, който през 2022 г. се ожени за

...
Актьорът Ненчо Балабанов, който през 2022 г. се ожени за
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов става баща за втори път!

Актьорът Ненчо Балабанов, който през 2022 година се ожени за своята обичана Катрин, към този момент е в очакване на второто си дете. Това оповестиха той и неговата брачна половинка в обществените мрежи.

Ненчо довери, че обичаната му жена е бременна в 6-ия месец. Актьорът сподели още, че чакат бебето да се появи на бял свят в края на октомври или началото на ноември. От видеото, което той показа, стана ясно, че жена му е в шестия месец, а " дребната сладка бамбина " към този момент е била на концерт на Depeche Mode преди дни в Италия, където е снимано и клипчето.

Ненчо и бременната Катрин неотдавна посетиха концерт на Depeche Mode.  В момента двамата са в Италия и се радват на своя сантиментална почивка.  Ненчо към този момент има един пораснал наследник Богомил от предходна своя връзка. За Катрин това ще бъде първо дете.

Ненчо и Катрин се ожениха на морска сватбена гала в Несебър на 24 септември. В ритуалната зала тогава младоженецът бе заложил на грациозен тъмносин костюм и папийонка, а булката - на нежна бяла рокля с паднали ръкави, мрежест воал и прибрана в кок коса. На тържеството по-късно Катрин бе с разпуснати къдрици и бяла рокля с флорални претекстове, до момента в който Ненчо с черен костюм, писа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР