Актьорът Ненчо Балабанов, който напоследък се изявява и като тв

...
Актьорът Ненчо Балабанов, който напоследък се изявява и като тв
Коментари Харесай

Още малко и Ненчо Балабанов ще стане отново баща

Актьорът Ненчо Балабанов, който в последно време се изявява и като тв водещ, ще става татко на щерка. Съпругата му Катрин Русева към този момент е в края на бременността и се приготвя за раждането като посещава лекции за бъдещи майки. Терминът ѝ е в края на октомври – началото на ноември, тъй че бебето ще се появи на бял свят до броени дни.

 

То ще е първа рожба за Катрин и втора за Ненчо. Русева съобщила по извънредно специфичен метод за бременността си. Ненчо пък признава, че като научил стоял 10 минути с отворена уста. Бъдещата майка запазила места в ресторанта, който посетили след сключването на гражданския брак, а на артиста и през разум не му минавало каква изненада го чака. Синът му Богомил също останал доста благополучен от радостната новина и чака с неспокойствие появяването на бебето на бял свят.

 

 

Двойката към момента обмислят име за детето като за момента вниманието им е ориентирано върху няколко разновидността. На окончателния обаче ще се спрат след раждането на бебето. Семейството към този момент е получило първите дарове за щерка си от сестрата на Катрин, която им е подарила дрешки. Започнали са и с покупките като към този момент имат налични люлка, бебешка количка, биберони и шишета.

 

Макар артистът да приказва с доста обич за предстоящата дъщеричка, не подценява и сина си, който следващата година ще е зрелостник.

Баблабанов и някогашната му брачна половинка Ралица, взели решение да се разделят през 2014 година, когато усетили, че бракът им е привършен. Актьорът не крие, че тогава претърпял доста тежък интервал. В този ред на мисли доста се надява вторият му брак да е сполучлив и да издържи на житейските тествания.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР