Актьорът Ненчо Балабанов е непрестанно под светлините на прожектора -

...
Актьорът Ненчо Балабанов е непрестанно под светлините на прожектора -
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов за актьорството като суета, диетите и тежкия COVID-19

Актьорът Ненчо Балабанов е непрекъснато под светлините на прожектора - и безусловно, и преносно. Именно затоав се изненадахме откровено, когато разбрахме, че и той е преболедувал COVID-19 и то преди няколко месеца. Оказва се обаче, че заболяването при него не е предходна по никакъв начин леко.

Виж още: Хем го сподели, хем го скри: Защо Сузанита не демонстрира лицето на новото гадже?

" Две седмици не беше по никакъв начин за подценяване ситуацията. Нямах единствено кашлица и загуба на подушване, само че налице бяха признаци като по-висока температура, настинка, отмалялост, болки в мускулите ", разкрива той пред в. " Уикенд ". За благополучие обаче имало кой да се грижи за него, а артистът само се " самокарантинирал " и приемал медикаменти. Балабанов към този момент е добре, спортува интензивно и всеки ден.

Виж още: Мария Бакалова за номинацията: Майка ми беше първият човек, на който се обадих! Плачеше от наслада

Актьорът признава, че е почитател на здравословното хранене, само че не съблюдава диети. " Наскоро си направих проучване за съгласуемост към храни. Исках да видя по какъв начин съм с глутена, дали имам алергия от него. Оказа се, че нямам. Единствено съм алергичен към мед и по този начин е от години. Получавам вътрешна реакция, не е по никакъв начин прелестно ", добавя още той. 

Виж още: Обратно преброяване: Ева Веселинова за бременността, развиването на близнаците и по какъв начин поддържа връзка с тях

Грижата за себе си минава наложително и през козметичния салон - просто в неговата специалност е наложително. " В нашата специалност няма по какъв начин да е другояче, артистът би трябвало да поставя грижи за външния си тип. Два месеца в Банско всеки ден ме гримираха с декор дьо загар и пудра, по какъв начин да не отивам на козметик ", риторично пита той.

Изображение: https://www.instagram.com/nenchob/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР