Актьорът Наум Шопов – младши от сериала Откраднат живот наскоро

...
Актьорът Наум Шопов – младши от сериала Откраднат живот наскоро
Коментари Харесай

Не Е За Вярване Какво Причини Наум Шопов На Гаджето Си

Актьорът Наум Шопов – младши от сериала „ Откраднат живот ” неотдавна завърши следването си по медицина и се дипломира публично. Той е безапелационен, че желае да се занимава с пластична хирургия и към този момент се е заел да оформя гаджето си Теа Минкова по собствен усет. Хубавицата е наблъскала бюста си със силикон по избор на Наум, който от дълго време я навивал да се подложи на интервенцията.

Шопов и приятелката му от години са запалена по фитнеса и здравословния метод на живот. Те упражняват пет пъти седмично и съблюдават прецизен режим на хранене, с цел да поддържат съвършена форма. Екранният доктор Тасев обича да се хвали с напомпаните си мускули и се кълне, че не употребява никакви неразрешени вещества. „ Резултатите ми се плод на сериозен труд в залата. Тренирам съвсем всеки ден. Не хапвам пържено, не хапвам солено, не хапвам сладко и не употребявам никакви добавки ”, твърди младият хирург.

Любовта на Наум към фитнеса се зародила в пубертета. Като дете бил заоблен и ленив – никакъв спорт не му се отдавал, а външният му тип не го вълнувал толкоз. В юношеските години внезапно израснал на височина и тогава почнал да се занимава с баскетбол. „ След това не съм спирал да се движа. Такъв е моя метод на живот ”, твърди артистът от „ Откраднат живот ”.

Покрай него половинката му Теа също се запалила по бодибилдинга. Шопов държал гаджето му да бъде с съвършени ограничения и я насърчавал да тренира интензивно. Напоследък обаче имал забележки към бюста й и тактично й намеквал, че би било добре да го усили с няколко размера. Накрая Минкова склонила и се подложила на интервенцията при доктор Ангел Енчев. Самият Наум, който към този момент е квалифициран хирург, участвал персонално на интервенцията, с цел да се увери, че протича без затруднения. Теа напълнила пазвата си с общо 700 кубика и останала доста удовлетворена от крайния резултат.

Младата жена не желае да подчертава върху новите си придобивки, само че от фотосите й в обществената мрежа ясно проличава, че гърдите й са с по-големи размери. Д-р Енчев пък нетактично издаде пациентката си, като сякаш шеговито прикани Наум Шопов да бъде по-внимателен, че да не размести новите импланти на гаджето си. Коментарът му под кадър на двойката в Инстаграм незабавно бе заличен, тъй като Минкова не желала интервенцията й да се разисква в общественото пространство, написа „Уикенд“.

„ Д-р Енчев не постъпва професионално, като разяснява пациентите си. Изглежда, че дискретността не му е позната ”, възмущават се почитателите на Наум Шопов-младши.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР