Актьорът на Слави - Мариан Бачев разсмя искрено мрежата като

...
Актьорът на Слави - Мариан Бачев разсмя искрено мрежата като
Коментари Харесай

Туше: Малката щерка на Мариан Бачев попиля Гери-Никол и Тита!

Актьорът на Слави - Мариан Бачев разсмя откровено мрежата като показа казаното от своята дребна щерка Косара. Косара сега е на 8 години, само че знаем, че младото потомство е много по-бързо разрастващо се и съответно на живота, в сравнение с сме били ние.

Та гледала Косара видео, на което Гери-Никол и Тита са дружно в днешно време. " Тате, тези близначки ли са?! ", попитала дребната татко си, а Мариан й обяснил, че не са. После по малкия екран пуснали и видео от остарелия Х Фактор, където Тита и Гери-Никол се срещнаха и станаха известни на публиката за първи път.

" И тук идва смехът, който ме събори ", споделя Бачев. " Х Фактор е бил през 2014-та година, когато Косара се е родила. Та гледа ги тя двете тогава, гледа... и внезапно отсича: " Я?! Че те са били доста симпатични като са били млади ". Млади?! Разбирате ли - млади! Точка! ", не сдържа смеха си самият артист, чийто сладурски пост оправи деня на мнозина.

Доста от потребителите обаче са уверени, че Гери-Никол и колежката й са станали като клонинги. " Те, че не са остарели, не са, само че с тези модификации и идентични интервенции, които си вършат, в действителност приличат на близначки. Но то единствено те са бяха, с мед да ги намажеш... Всички са идентични ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР