Актьорът Мат Лебланк, който е водещ на автопредаването „Топгиър“, но

...
Актьорът Мат Лебланк, който е водещ на автопредаването „Топгиър“, но
Коментари Харесай

Джоуи разказа какъв гнусен номер му погодили колегите от „Приятели“ по време на снимки

Актьорът Мат Лебланк, който е водещ на автопредаването „ Топгиър “, само че е известен в целия свят с ролята си на Джоуи Трибиани в сериала „ Приятели “, шокира ефира на Би Би Си с покъртителна преживелица. Пред водещия Греъм Нортън той описа кое е най-гадното нещо, което му се наложило да изяде по време на фотосите на комедийния сериал.

Гости в токшоуто на Нортън бяха още артистът Бенедикт Къмбърбач, изпълнителите Калвин Харис и Дуа Липа, актрисата Максин Пийк и водещите на готварско шоу Мери Бери и Калудия Уинкълман.

Водещият подло предизвика Мат да опише гнусната преживелица. Тя се разиграла по време на фотосите на епизода, в който Рейчъл (Дженифър Анистън) взема решение да готви, само че страниците на готварската книга се слепват и тя спретва гадна гозба – хибрид сред ядене с месо и многопластов крем.

В реалност на актьорите им дали да ядат нещо с бита сметана и банани, което да прилича сбърканото ядене. „ И Рос споделя, че не го харесва и Рейчъл го чува и възприятията ѝ са засегнати, само че той не желае да наранява възприятията ѝ и изяжда бързо цялото нещо. Казва: „ Не, не, вкусно е “ и изяжда доста. Но имаше прекалено много в чинията му “, споделя Мат.

„ И той стартира да го яде цялото, само че не може да го довърши и стартира да се смее. И стопираха фотосите и до момента в който сме в пауза той си го изплюва назад в чинията. А аз седнал съм до него и виждам на другата страна. Не го видях да плюе назад в чинията “, разкри той и накара дамите в шоуто да се заловен за главите, а публиката да възкликне потресено.

„ И вземам чинията и споделям: „ Дайте ми го “ и си наливам малко в моята паница и споделям: „ Хайде, да го създадем отново “ и снимаме отново и аз го хапвам. Довършихме дубъла и никой не ми сподели нищо “, оплака се артистът.

Истината лъснала на празненството за края на фотосите и фрагментите с гафовете. „ Аз гледах и си споделих: „ О, помня го това, беше смешно… “. А шокираната физиономия, която артистът направи по-късно, е неописуема.

След това Мат отишъл на бара при сътрудниците си да им търси сметка за какво никой нищо не му е споделил.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР