Актьорът Мартин Смочевски, когото познаваме като мафиота Рафаел от „Под

...
Актьорът Мартин Смочевски, когото познаваме като мафиота Рафаел от „Под
Коментари Харесай

Актьор от "Под прикритие" продава колата си за "2 курви и шампанско" СНИМКА

Актьорът Мартин Смочевски, който познаваме като мафиота Рафаел от „ Под прикритие “, продава колата си, научи „ Телеграф “. Той е пуснал обявата си в една от столичните автокъщи и е оповестена в обществените мрежи, осведоми " ".

„ Covid оферта. Продавам, при интерес, пишете на персонално “ - гласи известието на артиста. Возилото му е „ Ауди а8 “ и е на 70 000 km, модел 2017 4.0 TFSI, 450 к.с. Смочевски желае за колата си 65 000 лева, а негови другари го удариха на смешка, като споделиха, че не дават повече от 6500 лева, та се наложи той да им изяснява: „ Това не е 1:24... същинска е, цената си е като за пандемия”.

“Взимам я, пиши я като бонус “, разяснява различен. „ Плащай кеш, бонуса е от мен - 2 к*рви и шампанско “, отвърна му Мартин.

Други пък видяха, че от фотосите, които е посочил, не се вижда всичко. „ Колата в този тип ли е, тъй като очевидно е имала удар и се вижда, че са скъсани седалките от еърбеците “, пита кандидат-купувач. „ Да, това е типа на автомобила, както е на фотографията “, отвръща артистът.

„ Брат, пусни и фотография на шофьорската страна “, настоя различен, на което звездата отговори, че инсталират нова врата и сподели колата си и откъм изчезналата част.

След „ Под прикритие “, където бе дясната ръка и момче за мокри поръчки на мафиота Иво Андонов, Мартин Смочевски влезе и в ролята на пожарникар в първия сезон на „ Ягодова луна “.

През лятото той показа в изявление за „ Телеграф “, че е отворил барче до НДК, само че в този момент, откакто затвориха всички заведения, наподобява е закъсал финансово и се надява да попълни бюджета си с продажбата на колата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР