Актьорът Мариан Бачев вдига сватба през юли, разкри самият той,

...
Актьорът Мариан Бачев вдига сватба през юли, разкри самият той,
Коментари Харесай

Човек на Слави вдига сватба

Актьорът Мариан Бачев подвига женитба през юли, разкри самият той, само че не желае да споделя нито точна дата, нито мястото, на което ще се състои венчавката. Според осведомени двамата с половинката му ще си кажат " да “ към морския бряг.

Двамата с обичаната му Милена са дружно от 21 години и имат две дъщерички - Александра и Косара. " Гаранционната карта на връзката ни изтича и решаваме да възобновяваме. Нали като при колите. Караш една кола три години и по-късно си взимаш нова. В случая аз си взимам същата кола, тъй като съм си доста благополучен с Милена.

С годините тъй като машината се смазва и в случай че поддържаш добре автомобила, колата върви още по-добре. Докато е нова, не постоянно върви добре ", сподели преди дни артистът в свое телевизионно изявление.

Миналата година Бачев и Милена взеха решение да минат под венчило във връзка 20 години, откогато разделят един покрив. Актьорът и половинката му до момента все отлагали венчавката, тъй като и на двамата не им се занимава с бумащини и бягане по институции, пък и са на разнообразни адресни регистрации и се водят, че към момента живеят при майките си.

Двамата се срещат на подготовка през 2001 година. Първо са другари, само че той се влюбва в нея. Тя обаче първоначално не дава отговор на възприятията му и се постанова артистът да прояви самообладание, с цел да завоюва сърцето й. С днешна дата те са доказателство, че и в светските среди може да запазиш фамилията си.

За разлика от персонален проект, в професионален никак не му върви на Бачев през миналите месеци. Той се елементарни с фантазията си да е шеф на Сатирата, откакто изрично за поста бе определен досегашният началник Калин Сърменов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР