Актьорът Малин Кръстев влезе в образа на жена в постановката

...
Актьорът Малин Кръстев влезе в образа на жена в постановката
Коментари Харесай

Малин Кръстев става жена

Актьорът Малин Кръстев влезе в облика на жена в постановката " Лято и пушек " в МГТ " Зад канала " под режисурата на Анастасия Събева по текст на Тенеси Уилямс, видя HotArena .

" Много обичам облици, които са надалеч от мен самия. Проф. Азарян да вземем за пример постоянно е успявал да ме предизвика с изненадващи и непривични за мен облици - кучето бях в " Лазарица ", Оливия в " 12-а нощ " и така нататък Актьорът би трябвало да се среща с великите създатели през погледа на велики режисьори, с цел да разбере същината на специалността си. Винаги би трябвало да си юрист на ролята си, само че от време на време ми е доста мъчно това ", споделя Малин Кръстев.

Най-големите аплодисменти той обира обаче с " Лято и пушек ", където влиза в облика и на Джон Бюканън-старши и на девойка Басет - върлинеста, белокоса и мощно гримирана жена в интелектуалния кръжок на Алма. Не е изненада, че Малин впечатлява с изключителна игра сред пародията и нещастието и изобщо не е комичен, в противен случай - даже в някои моменти е печален.

" Всяка роля може да бъде провокация, стига да я гледаш като такава. Но аз постоянно съм обичал да съм друг ", споделя още артистът, който назовават Малинко. Каталин Старейшинска и Богдан Бухалов са в другите централни функции - на Алма и на Джон. Бухалов към този момент взе участие и в Народния спектакъл - в " Когато гръм удари, по какъв начин ехото заглъхва " по Яворов и в " Нова земя " по Иван Вазов. С новата си роля и той съумява да се оправи ослепително като централен воин на Тенеси Уилямс, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР