Актьорът Лиъм Хемсъуърт проговори за пръв път след раздялата с

...
Актьорът Лиъм Хемсъуърт проговори за пръв път след раздялата с
Коментари Харесай

Лиъм се появи съсипан, а Майли Сайръс не спира с лиготиите ВИДЕО

Актьорът Лиъм Хемсъуърт проговори за пръв път след раздялата с Майли Сайръс, която се случва единствено 7 месеца след тайната им женитба. Ден откакто стана ясно, че двамата са разграничени, секссимволът беше видян в Мелбърн дружно със фамилията на брат си Крис.

Най-големият Хемсуърт – Крис, който е най-популярен с ролята си на господ Тор във хитовата поредност „ Отмъстителите “, чества рожден ден в скъпарското си имение в същия ден, когато най-малкият му брат получи тежък удар.



29-годишният Лиъм изглеждаше много подтиснат и тъмен, облечен повърхностно в суичър и черни дънки. В компанията на Крис и децата му той влезе в магазин за замразен йогурт, където седна в ъгъла, явно в кофти въодушевление.



Към него се доближил човек на Daily Mail Australia, който го попитал за раздялата с Майли. „ Не разбираш какво е. Не желая да приказвам за това, дребосъче “, отвърнал артистът.



Докато атлетичната звезда от „ Игрите на глада “ оплаква проваления си брак, половинката му продължава с изцепките на яхта в езерото Комо.



Ден откакто излязоха фотоси на Майли по какъв начин се целува с приятелката си Кейтлин Картър – също неотдавна разделила се с мъжа си, двете разгласиха видеоклип, на който нехайно танцуват и се лигавят по време на лятната си почивка.


Очевидно певицата се пробва да показва какъв брой не ѝ пука за раздялата и да нарани още повече възприятията на половинката си.

Веднага след раздялата се появиха какви ли не клюки за аргументите. Според някои, Лиъм доста желал семейство и деца, до момента в който 26-годишната Майли не била подготвена.



Според други, на австралиеца му били писнали непрекъснатите изцепки и лиготии на Майли. Чашата преляла на Мет Гала в Ню Йорк, когато Майли не серпантина да му облизва лицето пред фотографите, да се отърква в другите посетители на празненството и да се държи като надрусана тийнейджърка.





Часове откакто беше сниман от папараци, Лиъм направи малко известие в Инстаграм по тематиката.

"Здравейте всички. Само едно бързо известие, че Майли и аз неотдавна се разделихме и ѝ поисквам само здраве и благополучие отсега нататък. Това е персонален въпрос и не съм правил нито ще върша мнения пред публицисти и медии. Всички цитати, които ми приписват, не са същински. Мир и обич ", написа артистът.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР