Актьорът Леонардо ди Каприо беше заснет заедно с мистериозна жена

...
Актьорът Леонардо ди Каприо беше заснет заедно с мистериозна жена
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо беше заснет с мистериозна жена на парти в Лос Анджелис

Актьорът Леонардо ди Каприо беше сниман дружно с мистериозна жена на празненство в Лос Анджелис. Това се случва, откакто името му беше забъркано с колежката му Виктория Ламас. Носителят на " Оскар " беше видян да седи до непозната дама, облечена в моден костюм, написа " Телеграф ".

На празненството липсваше спряганата за сегашна другарка на Лео - Виктория Ламас, която на е 23 години и е с четвърт век по-млада от него. Виктория е щерка на Лоренцо Ламас, който доби известност със сериала " Ренегат “. Във кино лентата той играе ролята на незаслужено обвинявания в ликвидиране служител на реда Рино Рейнс, който се сприятелява с ловеца на глави Боби Сикскилър и двамата стартират битка за оневиняването на Рино. 

За последно Леонардо ди Каприо и Виктория Ламас бяха видяни обществено в края на декември, когато отхвърлиха сред тях да има нещо съществено. Преди това името на артиста беше забъркано с това на моделът Джиджи Хадид. Последната сериозна връзка на артиста беше с моделът и актриса Камила Мороне. Двамата бяха дружно 4 години и се разделиха през август предходната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР