Актьорът Крис Прат потвърди, че снимките на филма "Пазители на

...
Актьорът Крис Прат потвърди, че снимките на филма "Пазители на
Коментари Харесай

Спете спокойно! Пазителите отново са тук

Актьорът Крис Прат удостовери, че фотосите на кино лентата "Пазители на галактиката 3 " ще стартират през януари идната година, заяви Contactmusic.

Тридесет и осем годишният Прат е в облика на Питър Куил, прочут също като Звездния заповедник (Star Lord), във филмовата поредност на Marvel. Крис евентуално издаде дребна загадка, като показа, че фотосите на новия филм от поредицата би трябвало да стартират при започване на идната година, с цел да може "Пазители на галактиката 3 " да се появи по екраните през 2020 година

"Кандидат съм да се фотографирам в "Пазители на галактиката 3 " през януари - сподели той. - Надявам се, че няма да ме видите за финален път във филм на Marvel, само че не съм напълно сигурен в това. "

Той за пръв път разкри, че фотосите на новия филм би трябвало да стартират през януари, когато предишния месец в Instagram изпрати най-хубави пожелания на Пом Клементиев, която му партнира в поредицата, по случай рождения й ден.



Прат също така неотдавна настоя, че персонажите в "Пазители на галактиката " са по-хуманни спрямо други супергерои, като отбрани дейностите на Звездния заповедник в "Отмъстителите: Безкрайна война ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР