Актьорът Крис Евънс беше обявен от списание Пийпъл за най-сексапилния

...
Актьорът Крис Евънс беше обявен от списание Пийпъл за най-сексапилния
Коментари Харесай

Актьор от вселената на Marvel e най-сексапилният мъж на света

Актьорът Крис Евънс беше разгласен от списание " Пийпъл " за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2022 година, оповестиха АП и Ройтерс.

Класацията беше показана в Късното шоу на Стивън Колбер и на уеб страницата на медията.

Евънс играеше ролята на Капитан Америка в продукциите на „ Марвъл “ съвсем едно десетилетие. Той измести от първото място в класацията на сп. " Пийпъл " Пол Ръд. 

„ Майка ми ще бъде доста щастлива. Тя се гордее с всичко, което върша “, сподели артистът. Евънс показа, че поради оповестяването му за най-сексапилен мъж е бил обект на смешки от близки другари. " Ще се връщам към това първо място един ден, когато остарея ".

Сп. „ Пийпъл “ интервюира 41-годишния Крис Евънс в неговата плантация в Джорджия. Актьорът споделя по какъв начин съумява да откри баланс сред работа и персонален живот. " Най-забавната страна на моята кариера сега е, че се усещам задоволително сигурен, с цел да смъква крайници си от газта “, споделя той.

Евънс влиза в ролята на супергероя Джони Сторм в двете елементи на „ Фантастичната четворка “ от 2005 година и 2007 година Световна популярност му донесе ролята в „ Капитан Америка: Първият отмъстител “ от 2011 година Евънс озвучи и Баз Светлинна година в продукцията на „ Пиксар “ и изигра садистичен палач в „ Сивият човек “ през 2022 година

Актьорът показа пред сп. „ Пийпъл “, че това, което желае сега, са брак и деца.

През годините класацията за най-сексапилен мъж е ръководена от Райън Рейнолдс, Крис Хемсуърт, Джон Леджънд, Ричард Гиър, и други

. Is PEOPLE`s 2022: `My Mom Will Be So Happy` |????: Michael Schwartz
— People (@people)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР