Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се

...
Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се
Коментари Харесай

Краси Радков се стопи драстично

Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се изкушава да скапе строгия си хранителен режим и наподобява все по-добре. Шишо Бакшишо стартира цялостната си смяна преди повече от година, като съумя да смъкна към 25 кг и огромния си стомах, само че в този момент е стопил още към 10 кг, написа " Уикенд ". 

Радков наподобява повече от добре и си проличава, че се радва на новото си тяло. През уикенда Краси бе водещ на събитие край Мелник, където ще се появят съвременен хотел за отдих и отмора, къщи и места за занимания. Комедийният артист е очевидно подмладен и на 51 години е по-слаб, в сравнение с когато беше на 31 лазарника. Гвоздеят от " Шоуто на Слави " е влезнал във форма с диета " Зоната ", която му предложил сътрудник. На този метод на хранене го открехна сътрудника Руслан Мъйнов, който смъкна повече от 20 кг от наднорменото си тегло и съумя да резервира резултата, който вижда всекидневно на кантара.

" Лесно е да отслабне, само че най-трудно е да задържиш тежестта. Всеки, който е имал проблем с килограмите го знае. Този " йо-йо резултат " е доста постоянно срещан при бързото вталяване. Краси и Руслан отслабнаха постепенно, само че трайно, както е вярно " – разясняват близки до актьорите.

Основателят на храненето в  " Зоната “ Бари Сиърс е безапелационен, че мечтаното тяло е въпрос на вярна хранителна формула. На процедура той потвърждава изказванието, че " математиката на хранене “ е разковничето на мечтаната фигура и здравословния баланс. Това е доста грациозен метод да се " вкара в режим " по неповторимо елементарен и натурален метод хормоналната система на всеки човек, и това да докара до хармонизирането на целия му организъм, да го накара да стартира да действа вярно. Всъщност " Зоната " е балансираща хормоните диета.

Диетата инструктира и подтиква хората да се придържат към ястие на несъмнено съответствие от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Като част от диетата, въглехидратите би трябвало да имат невисок гликемичен показател, което значи, че обезпечават постепенно освобождение на захар в кръвта, с цел да ви заситят за по-дълго. Протеините би трябвало да са постни, а мазнините би трябвало да бъдат най-вече мононенаситени. Нищо не е строго неразрешено в зоновата диета. Въпреки това, някои избори на храни се смятат за неподходящи.

Радков се е лишил от похапването на самун, тестени произведения и артикули от бяло брашно, както и  картофи, банани, грозде, стафиди, сушени плодове, бонбони, сладкиши, бисквити и безалкохолни питиета. Това е разковничето на отслабването на подчинения на Слави Трифонов, който продължавал да се придържа към режима си и се заричал да смъкне още няколко кг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР