Актьорът Краси Радков направо се е стопил. Комикът е свалил

...
Актьорът Краси Радков направо се е стопил. Комикът е свалил
Коментари Харесай

Краси Радков се стопи, издаде как се е разделил с близо 25 килограма

Актьорът Краси Радков напряко се е стопил. Комикът е свалил към 25 кг, като към този момент няма и помен от огромния му корема. Звездата от " Като две капки вода " се е взел в ръце и с хранителен режим е съумял да падне под 100 кг. Комедийният артист наподобява доста добре и е очевидно подмладен. Краси не стопира да впечатлява феновете на " Капките " с гения си, положителните си превъплъщения и гъвкавостта си. А в този момент, като е по-пластичен, напряко сияе. 

Радков съкрушава публиката и журито в шоуто с всеки собствен облик, само че в ролята на американската звезда Бийонсе в действителност сподели забележителни хореографски умения. Въпреки очевидните компликации при построяването на облика, феновете оцениха извънредно високо осъществяването на комика, с 10 точки го наградиха и менторите за усърдието, което е положил. Зрителите видяха и положителната форма на Радков, който единствено до преди 1-2 години в никакъв случай нямаше да може да се мушне в костюма на Бийонсе.

" В това шоу има сложни задания. А от време на време напряко невъзможни задания. Тази беше от тях. Свалям шапка на професионализма ти. Можеше да преиграеш облика, само че ти се остаряла да направиш Бийонсе. В това шоу печелят хората, които одобряват съществено дилемите “, показа Маги Халваджиян след осъществяването и с право поздрави артиста.

50-годишният Краси е в доста по-добра форма, в сравнение с когато беше на 35-40 години. Преди време лекари стреснали гвоздея от " Шоуто на Слави " и го предизвестили, че в случай че не редуцира тежестта си, може да си навлече доста съществени здравословни проблеми. Радков се вслушал в думите си и намерил експерт, който да му изготви хранителен режим, който да го втали. С доста воля и ограничения, облеклата на комика почнали да му стават огромни, издават от обкръжението му. Съпругата му Станислава Ганчева също му сложила ултиматум да отслабне, другояче ще го зареже. Самата тя е слаба като вейка и е постоянно на диета, с цел да тежи към 40 кг, написа " Уикенд ".

" Без апетит, с няколко хранения дневно, само че по избрана скица се отървах от високото кръвно и болките в краката “, показа преди време Краси и добави, че хората си мислят, че стомахът е като тенджера, в която храната се смесва като с миксер, само че не е по този начин.

" Всъщност той е плоска и стегната мускулна торбичка. И когато изядем нещо, то застава в него като слой. Следващото ляга над него и по този начин храната се подрежда на пластове, които вървят като влакче надолу по червата. Това е известно от дълго време от дисекции на животни. Аз просто чак в този момент го открих и разбрах по какъв начин здравословно да пребивавам “, споделя новият Краси, който не крие, че жена му също е съдействала за вталяването му. Той се заричал да не стопира да отслабва, а обичаната му го подкрепяла и окуражавала. Това, че не е стопанка и не обича да готви също асъдействало за килограмите на гения, който постоянно се хранел на открито с отпадъци. Разделното хранене е основата на диетата, която е стопила Шишо Бакшишо. Актьорът наблягал на чисто пилешко и телешко месо, плодове, зеленчуци, нискомаслено мляко и извара, варени яйца и доста вода.

Откакто Радков се подложил на новия режим, фамилията към този момент постоянно хапвало дружно сурови плодове и зеленчуци. Преди време се появиха клюки, че амбициозната Станислава е зарязала артиста и той се е стопил от тъга, само че това се оказа погрешна информация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР