Актьорът Краси Радков намери работа на съпругата си - журналистката

...
Актьорът Краси Радков намери работа на съпругата си - журналистката
Коментари Харесай

Краси Радков уреди жена си в Нова телевизия

Актьорът Краси Радков откри работа на брачната половинка си - журналистката Станислава Ганчева. Двамата ще вземат участие в четвъртия сезон на предаването “Един за различен ”. Освен като участници в самите провокации, те ще бъдат и ководещи на Емо Чолаков, който още веднъж ще води предаването.

И други известни персони за необятната публика като инфлуенсъри ще влязат в риалити формата. Той ревизира до каква степен двойките се познават и какъв брой здрави са взаимоотношенията им, откакто са подлагани на разнообразни провокации.

Две двойки си разделиха премията от риалитито в първите два сезона, а предходната година единствено една двойка - Симона и Борислав. Предаването ще се излъчва от 15 февруари в 21 ч в ефира на Нова тв.



Краси Радков, който е добре прочут с комедийните си скечове от “Шоуто на Слави ” и който води предаването “Вечерта на северозапада ” по 7/8 тв дружно с Борис Солтарийски и Георги Милчев-Годжи, от няколко години постоянно се появява и в ефира на Нова тв.

Само преди две години водеше “Маскираният артист ” дружно с Герасим Георгиев - Геро, по-късно Радков стана и победител в юбилейния 10-и сезон на формата “Като две капки вода ”, още веднъж предаван по Нова тв. Тогава премията, която получи - кола, подари на детска педиатрия в София.

А тази година, като се изключи че ще взе участие във формата “Един за различен ”, той ще стане част и от благотворителния сезон на “Като две капки вода ”, който ще се излъчи на 12, 13 и 14 февруари още веднъж по Нова тв.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР