Актьорът Кит Харингтън, който играе ролята на Джон Сноу в

...
Актьорът Кит Харингтън, който играе ролята на Джон Сноу в
Коментари Харесай

След "Игра на тронове" Кит Харингтън влиза в терапевтичен център

Актьорът Кит Харингтън, който играе ролята на Джон Сноу в хитовия сериал на HBO " Игра на тронове ", ще се подложи на лекуване след приключването на финалния осми сезон на поредицата, оповестиха негови представители, представени от " Ройтерс ".

В изказване представител на английския артист споделя: " Кит реши да включи почивката в графика си " и добавя, че той ще прекара известно време в лечебен център, където да поработи върху някои персонални проблеми.

От никому незнайно момче 32-годишният в този момент Харингтън стана знаменит с една от основните функции в " Игра на тронове ", която извършва компактно във всеки един сезон от поредицата, почнала преди 9 години. където се превъплъти в облика на смелия и постоянно решен да постъпи вярно Джон Сноу, чиито дейности във финалния епизод бяха измежду най-големите изненади във финалния епизод на сериала.

В изказването не се показва какви са проблемите му, само че в своя колонка изданието " Ню Йорк Поуст " твърди, че Харингтън е претърпял тежко по какъв начин завършва поредицата и че ще се лекува от стрес, изтощеност и несъразмерна приложимост на алкохол. Медията отбелязва, че той е бил признат в клиника в Съединени американски щати няколко седмици преди финала на фентъзи сериала, чийто финален епизод бе излъчен на 19 май. Той реализира рекордна гледаемост и единствено в Съединени американски щати притегли пред екраните 19,3 млн. души.

По-рано тази година Харингтън, който се ожени за своята колежка от сериала " Игра на тронове " Роуз Лесли през 2018 година, показа пред " Варайъти ", че мъчно се оправя със славата и вниманието, които шоуто му донесоха и даже ги дефинира като " ужасяващи ".

" Усетих, че би трябвало да се усещам като най-големия щастливец в света, само че в действителност, бях доста уязвим. Преживях много нерешителен интервал от живота си, сходно на доста хора през 20-те им години ", споделя артистът в изявлението, оповестено през март.

В неделя HBO пуснаха документален филм за финала на най-успешната си поредност на име " Игра на тронове: Последният пазач ", в който се вижда, че Харингтън плаче, когато схваща по какъв начин завършва историята на неговия воин.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР