Актьорът Кирил Ефремов върти любовница в Сатиричния театър. Това разкри

...
Актьорът Кирил Ефремов върти любовница в Сатиричния театър. Това разкри
Коментари Харесай

Кирил Ефремов върти любовница в Сатиричния театър!

Актьорът Кирил Ефремов върти държанка в Сатиричния спектакъл. Това разкри Владлен Александров , който е режисьор на премиерния театър „ Искам Вашия мъж ". Той е събрал любимеца от „ Под прикритие " с една от най-ярките звезди на Мелпомена Силвия Лулчева , и младата им колежка Рада Кайрякова .

Те се впускат в съвсем лудо любовно премеждие, затворено в триъгълник, от който сякаш няма изплъзване, споделят от екипа, написа „ Телеграф “.

„ Текстът върви по ръба на трагичното и смешното. Общо взето, той приказва за познати неща, за взаимоотношения сред мъж и жена, семейство... Намесва се третата точка от триъгълника любовницата на мъжа, битката на двете дами за този мъж, надмощието една над друга. С актьорите се работи доста елементарно, тъй като са извънредно рефлективни. Това са хора, които безусловно схващат и схващат смисъла на действието и на това, което се работи. Така че в доста връзки изпитвах огромна наслада, че се срещнахме ", сподели пред Българска телеграфна агенция Владлен Александров.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР