Актьорът Кевин Спейси застана пред съда със сив костюм и

...
Актьорът Кевин Спейси застана пред съда със сив костюм и
Коментари Харесай

Кевин Спейси изненадващо в съда по обвинението в сексуално посегателство

Актьорът Кевин Спейси застана пред съда със сив костюм и очила в град Нантъкет в щата Масачузетс, където би трябвало да дава отговор за обвинявания в полово посягане против юноша в бар в град Нантъкет, предава Асошиейтед прес.

Появата на Спейси в съда е ненапълно изненадваща, разяснява организацията, защото по закон не се изискваше персоналното му наличие за чуването пред съдията. Досега той не се явяваше на заведеното против него дело, като изключим късото му заставане пред съдията през месец януари, което артистът също се постара да избегне.

Спейси остана безгласен до момента в който влизаше в правосъдната зала, съпроводен от своите адвокатr. Петдесет и девет годишният артист

пледира, че е почтен по отношение на повдигнатото му обвиняване в полово посягане и насилствени дейности. Ако той бъде приет за отговорен, Спейси може да бъде наказан на 2,5 години затвор.

Защитата на артиста застъпва тезата, че обвиняващият го в полово посягане юноша съзнателно е изтрил от смарт телефона си значими оневиняващи условия, свързани със Спейси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР