Актьорът Ивайло Захариев, познат ни като Мартин от Под прикритие“

...
Актьорът Ивайло Захариев, познат ни като Мартин от Под прикритие“
Коментари Харесай

Нова трагедия в „Маскираният певец“: Ивайло Захариев погреба майка си и излезе да пее

Актьорът Ивайло Захариев , прочут ни като Мартин от „ Под прикритие “ и Калоян от „ Пътят на достойнството “, погреба майка си, само че за нейната кончина заяви дни по-късно. Ивайло най-вероятно е пял на сцената на „ Маскираният артист “ безусловно часове след погребението на Румянка.

В по-миналата събота той бе гост-звезда и се превъплъти в Рицаря от първия сезон на шоуто. „ След дълъг и плодотворен живот, изпълнен с наслади и триумфи, Румянка Георгиева Захариева ни напусна на 21.10.2021 година и се прибра при Нашия Отец. Светла й памет! От Семейството “, гласи късото известие във фейсбук профил на неговата майка, което той е споделил.

„ Светъл да е пътят й и да се радваме още веднъж на мощния й дух във вечността. На вас - сили и мир да продължите напред “, написа за екс свекърва си някогашната жена на Ивайло Захариев - Миряна, с която имат двама сина.

Трагедия като тази не се случва за първи път в „ Маскираният пeвец “. Предишния сезон на същото шоу Невена Цонева пя като Булката часове откакто погреба татко си, също музикант. Сега в същото трагично състояние се оказа основният воин от „ Пътят на достойнството “ Калоян.

Като набожен човек обаче Ивайло Захариев не страда по този начин мощно и е спокоен, че майка му е в един по-добър свят. Той е поддръжник на Протестантската черква и точно там в благотворителни акции за наркозависими младежи се срещна с някогашната си брачна половинка Миряна. Разводът им мина без никакви катаклизми и Миряна, която е запалена по моторите, пpeпуска пo пътищата с още няколко приятелки, любителки на високите скорости, написа „ Минаха години “.

През септември Ивайло подписа брак с новата си обич - красивата русокоска Станислава, която дефинира като дамата на живота си. Венчавката обаче бе осъществена в православен храм.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР